Wilt u betonplaten op uw erf leggen?

Op ons agrarisch bedrijf hebben we in de winters van tegenwoordig ontzettend last van een enorme modder partij. Rondom het hele bedrijf kun je geen stap verzetten zonder tot je enkels in de bagger te staan. Met een auto is het geen doen om tot bij het woongedeelte te komen als het zo verschrikkelijk nat is. Onze buren hebben hier geen last van en wij zijn dan ook bij hen te rade gegaan om te vragen hoe zij dit probleem hebben opgelost. Het magische woord bleek betonplaten. Niks meer en niks minder simpele betonplaten, dat we daar zelf niet opgekomen waren. We vroegen de buren waar zij de betonplaten hadden gekocht en of zij zelf hun erf hadden verhard met de betonplaten of dat zij dat hadden laten doen. Zij hadden hun betonplaten via de site dekeij.nl, dit bedrijf leverde hun een totaalconcept op maat inclusief het leggen van de betonplaten. Wij hebben de site bezocht en kwamen tot de ontdekking dat er een verscheidenheid aan betonplaten is. Er is veel keus in de maten en de diktes. We legden contact met het bedrijf en dit was een aangenaam gesprek, afgesproken dat zij langs zouden komen om het terrein te bekijken zodat zij een goed beeld zouden hebben van wat wij willen. Enkele dagen na deze afspraak hadden wij al een offerte in huis en deze viel ons reuze mee. Al het werk zou ons uit handen worden genomen en we zouden de aankomende winter niet meer met al die blubber en viezigheid zitten. Voor ons alle reden om met dit bedrijf in zee te gaan. Inmiddels is de klus zeer vakkundig geplaatst en hebben we in het vooruitzicht dat we de natte periodes van het jaar met droge voeten zullen doorstaan. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en raden u dan ook zeker aan om eens naar deze site te surfen en hun aanbod te bekijken. Indien u opzoek bent naar erfverharding dan is dit zeer zeker het bedrijf dat vakkundig en efficiënt uw terrein kan verharden. Zij leveren maatwerken alles is zo goed als mogelijk.

Wij hebben onze betonplaten voor de erfverharding bij dit bedrijf gekocht

Inmiddels gaan we de nattere periode van het jaar tegemoet en zo nu en dan is het al flink nat, met het verschil dat wij daar tot onze grote opluchting geen last meer van hebben. We houden droge voeten en mochten we ooit weer eens erfverharding nodig hebben, zullen we zeker dit bedrijf weer contacten.

Indien u opzoek bent naar een manier om uw erf te verharden dan raden wij u aan zeker de site dekeij.nl te bezoeken

De mensen van De Keij zijn zeer ontvankelijk voor contact, desgewenst komt er snel een afspraak tot stand. Kortom:

  • Men werkt met professionele mensen met verstand van zaken
  • Van het begin tot het eind is er open communicatie en zowel het kantoorpersoneel als de mensen die het werk op locatie doen zijn uiterst klantvriendelijk
  • Wij zijn hier voor een heel goede prijs geslaagd

Kortom, wij zijn enorm tevreden en wij hopen dat u hier ook goed geholpen kunt worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *