Webshop laten maken

Webshop laten maken

Mijn eigen webshop beginnen

Zelf heb ik al jaren de hobby om mijn eigen kleding te maken. Al lang hadden mensen me aangeraden om hier iets mee te doen, maar tot op heden durfde ik dit eigenlijk nog niet. Nu vond ik dat het toch tijd werd om eens een risico te nemen. Daarom wilde ik een webshop laten maken, aangezien ik hier zelf veel te weinig van ken. Na wat zoekwerk op het internet kwam ik terecht bij dit bedrijf.

Webshop laten makenMijn ervaring met dit bedrijf

Ik kwam als eerste terecht op de website van dit bedrijf. Dit was voor mij al zeer belangrijk, want zij gingen me dan ook verder helpen indien dit me zou bevallen. Gelukkig was dit al in orde. Ik nam contact op met de beheerders van de website en legde uit wie ik was en wat ik wilde bereiken. Hierbij werd er aandachtig geluisterd naar mijn persoonlijke wensen voor de webshop. Hierbij heb ik natuurlijk ook goed geluisterd naar de kosten hiervan. Deze bleken zeer goed mee te vallen. Om al deze redenen heb ik dan ook beslist om me de stap te wagen. Ik heb mijn webshop laten maken door dit bedrijf. Ik kan inmiddels zeggen dat dit vrij snel gefixt was. Ondertussen is mijn eerste webshop een feit. Ik ben zeer tevreden over het ontwerp. Het ziet er mooi uit, maar toch professioneel en het is makkelijk in gebruik. Ondertussen heb ik ook al gemerkt dat er al enkele van mijn kledingstukken verkocht zijn via de webshop. Ik ben ervan overtuigd dat dit nog zal toenemen wanneer mijn webshop wat meer naambekendheid krijgt. Om al deze redenen kan ik dan ook besluiten dat ik zeer tevreden ben met dit bedrijf en mijn eigen webshop. Ik raad deze dan ook aan aan anderen.