HPE introduceert verschillende netwerkoplossingen voor bedrijven

HPE

Heeft u al eens van HPE gehoord? Voor veel particulieren zal dit een onbekende naam zijn. HPE is echter niet meer dan een aftakking van HP, wat ook voor particulieren een bekende speler is op de markt voor computers, laptops en netwerkoplossingen. Met HPE, wat staat voluit voor Hewlett Packard Enterprise staat, richt HP zich op de zakelijke markt. De netwerkproducten die het bedrijf aanbiedt vormen een onderdeel van het brede assortiment van HPE. Onder meer de betrouwbaarheid van de producten die het bedrijf aanbiedt, maakt dat veel zakelijke consumenten de netwerkproducten van HPE overwegen bij het opzetten van hun netwerk. In dit artikel vertellen we u meer over deze producten en de voordelen die ze u bieden.

Beveiligd

Een blik op het brede assortiment van HPE

Met de producten van HPE is het mogelijk om een compleet netwerk voor uw bedrijf op te bouwen. De diversiteit in het assortiment van HPE maakt het echter niet eenvoudig om uw eigen netwerk op te zetten. Welke onderdelen dient u in zo’n netwerk op te nemen? Hoe voorkomt u dat het netwerk straks niet aan de strenge regelgeving van de AVG-wet voldoet? Enzovoorts. Om deze redenen kan het verstandig zijn om voor de hulp van een externe partij te kiezen. The Networkers is een voorbeeld van zo’n organisatie. Dit bedrijf heeft specialisten in dienst, die de volledige architectuur van uw netwerk uit kunnen werken met producten van HPE.

Ondersteuning

Veiligheid van uw netwerk steeds belangrijker

Niet alleen de AVG-regelgeving maakt dat het beveiligen van uw bedrijfsnetwerk van groot belang is. Ook is de dreiging van hackers in de afgelopen jaren steeds verder toegenomen. Hackers gebruiken nieuwe middelen en zijn daarbij steeds slimmer geworden in het inbreken op netwerken. Dit kan grote gevolgen hebben voor uw bedrijf! Maakt u momenteel bijvoorbeeld gebruik van een firewall op uw netwerk? Het maakt de kans op een hack kleiner.