Een geschenkdoos met een leuke attentie versturen

Het is alweer bijna Pasen. Misschien is het weer eens tijd om je medewerkers een geschenkdoos met een leuke attentie te sturen. Kies eens voor iets anders dan paaseitjes en laat een paasontbijt bezorgen. In zo'n mooie geschenkdoos is dat een feest om te zien. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Ga je voor alleen een paasbrood? Helemaal prima. Kies je ervoor om de geschenkdoos te vullen met een paasservies en alles wat er nodig is voor een lekker paasontbijt? Ook helemaal prima. Het gaat er vooral om dat je je medewerkers eens aangenaam verrast. Dat kunnen ze vast waarderen!

Een geschenkdoos is altijd leuk om te geven

Maar het ontvangen van een geschenkdoos is minstens zo leuk. Helemaal nu. We werken allemaal al bijna een jaar thuis en dat is ons niet in de koude kleren gaan zitten. Toch gaat het met veel bedrijven erg goed. De mensen die thuis werken, tonen minimaal dezelfde inzet als wanneer ze gewoon op kantoor zitten. En daar mag wel wat waardering tegenover staan. Geef je je medewerkers normaal gesproken alleen een kerstpakket? Dan kun je nu met een kleine attentie aangeven hoe je ze waardeert.

Organiseer een online vrijmibo

Heb je al je medewerkers al een tijd niet meer voor de gezelligheid gesproken? Dan is het tijd om eens wat anders af te spreken dan alleen al die online vergaderingen. Stuur aan iedere medewerker een geschenkdoos met zijn of haar favoriete drankje, een mooi glas en natuurlijk lekkere hapjes. Prik een datum en organiseer een gezellige, online, vrijmibo. Zo geef je iedereen de kans om elkaar weer eens te "zien" en het weer eens over andere dingen te hebben dan alleen werk. Want dat thuiswerken is allemaal prima, maar je raakt zelf ook de voeling met je personeel kwijt. Je weet niet meer wat er speelt in hun leven. Waar ze tegenaan lopen of waar ze juist heel blij van worden.

Er is altijd een reden te bedenken om iemand te verrassen

Dat hoeft echt niet alleen te gaan om je medewerkers. Je kunt ook af en toe eens een klant in het zonnetje zetten. Met het verzenden van een mooie geschenkdoos met inhoud naar een klant zorg je niet alleen dat je in the picture blijft, maar ook dat je je klant verrast. En dat is ook wel eens leuk! Je kunt bijvoorbeeld je vaste klanten een presentje sturen op hun verjaardag, maar ook met jubilea, geboortes etc. is een cadeau een goed idee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *