BMW’s in Hollywood

Het merk BMW gaat natuurlijk hand in hand met termen als elegant, smaakvol en verfijnd. Het is daarom geen verrassing dat menig Hollywood producent voor deze auto’s kiest als accessoire in zijn films. Tom Cruise heeft meerdere malen in zijn Mission Impossible carrière in een BMW rondgereden. Daarnaast kon het niet zo zijn dat in de populaire Fast & Furious films nog nooit een BMW is gesignaleerd, de crew weet natuurlijk wel een BMW M5 te waarderen!

BMW Films?

Misschien ietwat minder populair dan de grote Hollywood producties, maar BMW heeft zelf ook een miniserie over hun auto’s geproduceerd. Deze show heet The Hire en bestaat uit 8 shorts van ongeveer 10 minuten. Elke aflevering heeft een ander plot, maar hebben allemaal als rode draad dat de bestuurder (Clive Owen) een auto moet vervoeren van een klant, en hij tijdens de job wordt lastiggevallen door de antagonist en hierbij de auto van z’n beste kant laat zien.

Seizoen 1 kwam uit in 2001 en in deze afleveringen zijn de BMW 740i, BMW 540i, BMW 328i Coupé, Z3 Roadster, BMW M5 en de BMW X5 3.0i te zien. Seizoen 2 werd in 2002 geïntroduceerd. Hierin werd alleen de BMW Z4 3.0i gebruikt. (Vind je de velgen van de BMW 328i Coupé nou ook zo mooi? Haal ze bij JD Banden en Velgen onder BMW 3 serie velgen!)

Met jouw auto naar Hollywood

Er zelf heen rijden zal er waarschijnlijk niet inzitten helaas. Maar wil jij je auto nu ook opknappen voor een flitsende film uitstraling? Dan kun je bij JD Banden en Velgen jouw auto Hollywood ready maken! Kies per serie welke banden en velgen jij bij jouw auto wil zien, van een mooie nieuwe kleur tot een heel ander design op je velgen.

De BMW 1 serie velgen zijn voor alle modellen in serie 1: Hatch, Sport Hatch, Coupé en de Cabrio. De BMW 2 serie velgen zijn geschikt voor de modellen Coupé, Cabriolet, Sedan Gran Coupé en de MPV Active Tourer. Voor de BMW 3 serie velgenis het aanbod groot, want deze serie is het oudste van de drie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *