Belastingadviseur Arnhem

Belasting

De belastingadviseur Arnhem heeft mij enorm goed geholpen. Zelf ben ik ondernemer en ik maakte gebruik van de dienst van een boekhouder die niet werkte volgens de nieuwste ontwikkelingen. Iedereen kent het misschien wel, er is altijd wel iemand die je in je omgeving kent die voor jou de belastingaangifte verzorgt. Alles is goed gegaan maar toen de beste man er mee stopte, moest ik spoedig op zoek naar iemand anders. Ik besloot het eens wat professioneler aan te pakken en daarom ben ik eens op het internet op zoek gegaan naar een kantoor die hier in is gespecialiseerd. Al snel kwam ik terecht op de website dhenh.nl. Dit kantoor is gevestigd in Heteren dat vlakbij Arnhem ligt.

Belastingadviseur Arnhem

Goede ervaring met de belastingadviseur Arnhem

Toen ik een afspraak had met de belastingadviseur Arnhem kreeg ik al snel een goed gevoel. Ook een gevoel van vertrouwen. De man die mij te woord stond heeft het namelijk erg vrijblijvend gehouden en ik kreeg een hoop informatie. Er werd met duidelijke taal gesproken en ik wilde dan ook graag mijn belastingzaken uitbesteden aan dit bedrijf. Om even tot het punt van dit blog te komen. Ik heb een flink bedrag terug gekregen, iets wat ik via mijn vorige boekhouder zo goed als niet heb gezien. De reden hiervan is omdat er uitgebreid in mijn boekhouding wordt gekeken om zoveel mogelijk te kunnen opgeven. Iets waar ik gewoon recht op heb, ben ik de afgelopen jaren misschien wel misgelopen.

dhenh

Het is te allen tijde aan te raden om je financiële zaken aan een specialist uit te besteden. Onderneem je in of in de buurt van Arnhem? Dan is dit adres een echte aanrader.