Een bedrijfsafval container is handig in iedere branche

Je hebt een bedrijf en dan weet je het wel. Je moet ergens naartoe met je afval. Maar hoe regel je dat? Hoe kom je aan een bedrijfsafval container? Om een bedrijfsafval container te regelen hoef je de deur niet uit. Je regelt deze gewoon online. Door gebruik te maken van het handige keuzemenu op de site, kies je al snel de container die het meest geschikt is voor jouw bedrijf. Want een garagebedrijf heeft andere containers nodig dan de groentenboer en een winkel heeft weer andere containers nodig dan een zorginstelling. Door de juiste bedrijfsafval container te selecteren voor jouw bedrijf, zorg je er voor dat het afval beter gescheiden kan worden. Dat is niet alleen veel beter voor het milieu, ook je portemonnee vaart er wel bij!

Welke bedrijfsafval container gebruik je in een garage?

Een garage is een bedrijf dat te maken heeft met diverse afvalstromen. Van restafval tot plastic verpakkingen, van oud papier en karton tot glas. Het is dus niet zomaar één container die je neerzet, daar heb je verschillende containers voor nodig. Door gebruik te maken van de zakelijke diensten van GP Groot, kunnen ook autoruiten, oliehoudend garageafval,  brandstofresten, koelvloeistof en remvloeistof worden afgevoerd. Je kunt online je eigen afvalpakket samenstellen. Hier geef je precies aan welke afvalstromen je hebt en je hebt al snel een offerte in de mail.

Afval in de horeca

Om te beginnen kun je er zelf al aan werken om de afvalstromen tot een minimum te beperken. Door verstandig in te kopen en creatief te koken met wat er is. Maar dat hoeven wij je niet te vertellen. In de horeca heb je, over het algemeen, dezelfde afvalstromen als thuis. De grote uitzondering is de vetput. Deze zal met enige regelmaat moeten worden geleegd. Dat kan GP Groot ook voor je regelen. Stel zelf je afvalpakket samen en bepaal zelf hoe groot de containers moeten zijn. Dat scheelt je veel geld en het is ook nog beter voor het milieu.

Voorkom zwerfafval

Heb je een evenemententerrein of een recreatiegebied? Een camping of een recreatiepark? Dan zul je zien dat mensen "vergeten" hun afval in de daarvoor bestemde container te doen. Door zelf actief het afval te blijven verwijderen van de grond, uit het water en van andere plaatsen waar het niet hoort, voorkom je dat afval gaat zwerven en zo in het milieu terecht komt. Ook hier kun je een speciale bedrijfsafval container voor huren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *